uvařila 11. 3. 2012 10:09
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 3. 2012 10:09
vejce, cukr krupice, voda, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, jablko, koření na svařené víno, skořice mletá, rum, marmeláda meruňková, pudink vanilkový, voda, cukr vanilkový, mléko, kokos, cukr moučkový, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost