uvařila 17. 2. 2013 17:36
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2013 17:36
mouka polohrubá, cukr moučkový, máslo, vejce, prášek do pečiva, mléko, sůl, jablko, máslo, cukr vanilkový, smetana zakysaná, vejce, pudink vanilkový, sirup javorový, šťáva citronová, cukr, tuk, mouka hrubá
Retro okénko: Ovocné jogurty byly českým vynálezem. Oblíbená Jovonka stála 1,30 Kčs a díky ovocnému sirupu ji milovaly děti
Jak vybrat kvalitní odšťavňovač a kolik vás to bude stát? Důležitý je výkon i velikost plnicího otvoru
Jak se zrodil buřtguláš? Ve Vídni letěl ten klasický, tak Češi vymysleli jeho levnější variantu