uvařila 9. 10. 2012 14:16
jablka namačkáme na těsto
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2012 14:16
jablka namačkáme na těsto
mouka hladká, máslo, žloutek, cukr moučkový, kypřící prášek do pečiva, sůl, extrakt vanilkový, jablko, šťáva citronová, cukr třtinový, skořice mletá, smetana kysaná, vejce, marcipán, lupínky mandlové
Kouzlo staré monarchie: Išlské dortíčky miloval sám císař Franz Josef. Podle receptu Marie-Janků Sandtnerové jsou nejlepší
Zázvorový sirup místo tabletek: Pár kapek do vody jako účinná prevence, v čaji zase zahřeje a pomůže při nachlazení i viróze
DOLNORAKOUSKÁ ZEMSKÁ VÝSTAVA 2013 S TÉMATEM „CHLÉB & VÍNO“ PŘIBLIŽUJE DĚJINY REGIONU