uvařila 9. 10. 2012 14:18
takto necháme cca 20 min., pak odstraníme bočnici
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2012 14:18
takto necháme cca 20 min., pak odstraníme bočnici
mouka hladká, máslo, žloutek, cukr moučkový, kypřící prášek do pečiva, sůl, extrakt vanilkový, jablko, šťáva citronová, cukr třtinový, skořice mletá, smetana kysaná, vejce, marcipán, lupínky mandlové
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Retro okénko: Legendární krakovský sýrový salát je vynikající na chlebíčky i jako samotný pokrm. Příprava je navíc snadná
Prvomájový sirup z květů třešní je možná lepší než polibek. Jeho příprava je navíc snadná