uvařila 5. 4. 2015 14:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 4. 2015 14:11
mouka polohrubá, cukr krupice, olej, vejce, smetana zakysaná, mléko, prášek do pečiva, kůra citronová, tvaroh ve vaničce, vejce, cukr, cukr vanilkový, kakao, mléko, skořice, povidla švestková, mouka polohrubá, máslo, cukr moučkový
Skromná kuchyně: Dušený špenát může být levná delikatesa, když jej správně dochutíme. Roli hrají smetana i dokonale osmažená cibulka
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Jak na dokonale šťavnaté knedlíky ve vajíčku: Chuti prospějí slanina i cibule, ale nejdůležitější je krok s vajíčky