uvařila 12. 10. 2013 10:15
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 10. 2013 10:15
mouka hladká, mouka polohrubá, cukr krupice, cukr vanilkový, kůra citronová, rum, máslo, sádlo, droždí, sůl, žloutek, mléko, tvaroh, cukr vanilkový, žloutek, cukr, rozinky, máslo, rum, cukr moučkový
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá