uvařila 23. 3. 2024 17:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 3. 2024 17:34
mouka hladká, sůl, droždí čerstvé, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, žloutek, kůra citronová, mléko, olej, majonéza, tvaroh, vejce, pudink vanilkový, kůra citronová, cukr, povidla švestková, máslo, cukr krupice, mouka polohrubá, vejce, máslo, rum, cukr moučkový
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř