uvařila 12. 3. 2024 10:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 3. 2024 10:44
mouka hladká, mléko, žloutek, olej, máslo, cukr krystal, sůl, droždí čerstvé, tvaroh kostka, máslo, vejce, cukr vanilkový, pudink vanilkový, cukr moučkový, kůra citronová, rozinky, máslo, cukr moučkový, cukr vanilkový, žloutek, kůra citronová, mouka polohrubá
Lehká cuketovo-sýrová „pizza“ bez mouky: Cedník a těžítko pomohou z cukety dostat co nejvíce vody a slaný koláč pak bude křupavý
Plesné tašky z lednicko-valtického areálu: Bramborové placky jsou křupavé, krásně voní sádlem a úplně nejlepší jsou se škvarky
Kolik chutí znáte, tolikrát jste gurmánem. Co je umami a proč nám tak chutná "čína"?