uvařil 19. 5. 2009 18:58
zalijeme světlým i tmavým pivem a poklademe nakrájenou "C" cibulkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 5. 2009 18:58
zalijeme světlým i tmavým pivem a poklademe nakrájenou "C" cibulkou
koleno vepřové, sůl, hořčice plnotučná, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, pepř čtyř barev, cibule, česnek, pivo světlé, pivo černé
Poctivý vývar, základ podzimního jídelníčku. Jak ho ozvláštnit? Zkuste noky nebo svítek
Peče celá země jde do finále: Favorizovaný Vojta na své dřívější úspěchy nemůže spoléhat. Tereza a Roman zabojují
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně