uvařila 2. 10. 2018 17:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 10. 2018 17:48
máslo, cukr moučkový, mouka polohrubá, rebarbora, zázvor čerstvý, cukr, mouka polohrubá, jogurt, cukr, vejce, mouka polohrubá, tuk
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 5. 10. 2024 20:41
Přidáno 5. 10. 2024 20:23
Reuben polévka výborně zahřeje, nasytí a chutná úplně stejně jako slavný americký sendvič se zelím
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich radí, jak na dokonalé vejce natvrdo, naměkko a na hniličku. Roli hraje i teplota vajec před vařením
Holka u plotny radí: Jak na vídeňské vanilkové rohlíčky? Jednodušší tvarování usnadní práci, pomeranč těsto krásně provoní