uvařil 15. 10. 2012 19:03
z česneku, bazalky, parmezánu a olivového oleje umixujeme pesto
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 15. 10. 2012 19:03
z česneku, bazalky, parmezánu a olivového oleje umixujeme pesto
kotleta, rozmarýn, olej olivový, sůl, pepř, zelí bílé hlávkové, máslo, česnek, bazalka čerstvá, sýr parmazán strouhaný, olej olivový, sůl, pepř
Jak na dokonalá dušená vepřová líčka: Chutí se vyrovnají těm telecím a nejlepší jsou na víně s kořenovou zeleninou
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Magie květné neděle: Proč potřebujete nové šaty a jak upéct ptáčky v hnízdě?