uvařila 24. 5. 2015 18:24
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 5. 2015 18:24
kotleta, cibule, cibulka jarní, masox, sýr eidam, sůl, koření na steaky, paprika sušená uzená, máslo
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Pivo za kačku a guláš za šest korun. Jak to vypadalo v socialistických restauracích?
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“