uvařila 12. 7. 2014 23:07
Těsto vyválíme,vykrojíme kolečka a polovinu koleček poklademe náplní.Přikryjeme druhou polovinou koleček,vidličkou utlačíme okraje a kloboučky potřeme a posypem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 12. 7. 2014 23:07
Těsto vyválíme,vykrojíme kolečka a polovinu koleček poklademe náplní.Přikryjeme druhou polovinou koleček,vidličkou utlačíme okraje a kloboučky potřeme a posypem
tuk hera, mouka hladká, mouka chlebová, voda, žloutek, ocet, sůl, sýr kozí, marmeláda rybízová, rybíz červený, petrželka hladkolistá, vejce, olej, semínka sezamová, mouka hladká
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí