Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Colombo65 uvařil 25. 8. 2012 15:49 Krajanec-/škvarkový/ slaná buchta k omáčkám 0 0 ... výborná příloho k uvařenému leču :) Okomentovat
15 foto Velký přehled italských těstovin: Poznejte 14 nejznámějších druhů a zjistěte, jak si je nejlépe vychutnat
7 foto Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu