uvařila 20. 10. 2019 17:16
Králík po Doudlebsku obložený uzeným masem po hodině pečení - odkryjeme poklici nebo alobal a pečeme do změknutí. Uzené ale přesuneme do šťávy.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2019 17:16
Králík po Doudlebsku obložený uzeným masem po hodině pečení - odkryjeme poklici nebo alobal a pečeme do změknutí. Uzené ale přesuneme do šťávy.
králík, slanina uzená, sůl, česnek, sádlo, cibule, voda, bůček uzený, mouka hladká, bobkový list, koření nové koření
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice