uvařila 18. 11. 2015 15:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2015 15:27
mouka hladká, kakao, prášek do pečiva, sůl, máslo, cukr krupice, vejce, extrakt vanilkový, podmáslí, potravinářské barvivo červené, ocet, soda jedlá, sýr měkký tavený, lučina, extrakt vanilkový, cukr moučkový, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky
Jahody se šlehačkou: Královská delikatesa je už 150 let oficiálním dezertem Wimbledonu. A platí pro ni tahle přísná pravidla
Recepty z pohádek: Jak vařit bez soli lépe než král Já I. a jeho rádce Atakdále
Hitem sociálních sítí jsou tyhle smažené hermelínové kuličky v listovém těstě. Autor nafotil i postup krok za krokem