uvařil 1. 1. 2021 20:02
...promazáváme pruhy rumem pokapaného plátu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 1. 1. 2021 20:02
...promazáváme pruhy rumem pokapaného plátu
bílek, cukr moučkový, kokos strouhaný, mouka polohrubá, sůl, pečící papír, smetana ke šlehání, tvaroh měkký, kompot ananasový, rum bílý, kokos strouhaný
Čerstvost mangoldu poznáme rozlomením řapíků, ze kterých je skvělá příloha. Stejně jako chřest potřebuje krátký var a šokové zchlazení
Jak na dokonale nadýchané koblihy podle Josefa Maršálka: Díky receptu i tipům od slavného cukráře se povedou úplně každému
Prezident Tomáš G. Masaryk jedl sice velmi střídmě, nikdy ale neodolal bramborovým škubánkům s mákem a cukrem