uvařil 22. 11. 2024 10:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 11. 2024 10:10
mouka polohrubá, mouka špaldová hrubá, mléko, cukr krupice, olej, kypřící prášek do pečiva, vejce, cukr vanilkový, med, ořechy vlašské, kůra pomerančová kandovaná, mouka hrubá
Smažená kuřecí stehna s kostí: Štavnaté a jemné masíčko v klasickém trojobalu skvěle chutná a na přípravu je snadné
Trhaný chléb Josefa Maršálka voní česnekem a špenátem: Vláčnost mu dodá správný poměr celozrnné mouky, říká cukrář
Nejlepší beránek je ten šlehačkový: Je neuvěřitelně jemný a nadýchaný, vydrží dlouho vláčný a chutná naprosto božsky