Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
Bibinka uvařila 27. 1. 2013 13:01 Křupavé řízky z trouby na horkovzduch 0 0 křupavá směs na obalování... Okomentovat
Divoké římské Saturnálie aneb Jak se hodovalo během starověkých „Vánoc“: Pečivo ve tvaru genitálií, obětní prase a víno hrály prim
Hubnutí v novém roce: Přerušovaný půst přinese skvělé výsledky už za 3 týdny. Pravidla jsou jednoduchá