uvařila 15. 4. 2015 16:51
Marinovaná játra také můžeme obalit v dochucené strouhance s lněným semínkem a poté pozvolna smažit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 4. 2015 16:51
Marinovaná játra také můžeme obalit v dochucené strouhance s lněným semínkem a poté pozvolna smažit
játra krůtí, šťáva pomerančová, víno červené, koření svařák, tabasco, máslo, olej, sůl, pepř, strouhanka, semínka lněná
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Letem polévkovým světem: Co mají v misce rádi Francouzi, co Maďaři a co my?
Nákupní seznam na Velikonoce: Pokrmy pro celou rodinu na 3 dny od snídaní po večeře se s našimi tipy vejdou do tisícovky!