Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Anna Kocikova uvařila 18. 7. 2024 18:54 Krůtí křídla pečená na leču a uzeném boku v pečence 0 0 Okomentovat
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť
Houbaři zaplatili pokutu 180 tisíc: Nedbali na to, kde smí sbírat, místo smaženice mají finanční problémy