uvařila 3. 2. 2016 13:43
jako náplň, tentokrát v housce
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 2. 2016 13:43
jako náplň, tentokrát v housce
krky krůtí, sádlo, cibule, slanina, brusinky, bobkový list, koření nové koření, pepř celý, jalovec, tymián, rozmarýn, česnek, víno červené, vývar, sůl
Paštika ze zeleniny a hub podle Viléma Vrabce: Lehce vyškvařená slanina ji navoní, vařená rýže zahustí a smetana zjemní
Šéfkuchař Pizza Nuova poradil, která rajčata se hodí na skvělé sugo: Seženete je celoročně i u nás, říká
Bouřkový úplněk přinese zátěž organismu: Opatrně s některými jídly, radí astroložka, odnesla by to vaše játra i střeva