uvařila 28. 4. 2014 17:29
Na oleji osmažíme po obou stranách.Přidáme hříbky,vývar a máslo a necháme prudce odpařit tekutinu.Podáváme s opečeným bramborem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 4. 2014 17:29
Na oleji osmažíme po obou stranách.Přidáme hříbky,vývar a máslo a necháme prudce odpařit tekutinu.Podáváme s opečeným bramborem
prsa krůtí, olej, pepř citronový, tráva citronová, sůl, olej, vývar drůbeží, nakládané hříbky, máslo
Lasagne z jedné pánve jsou hitem internetu: Nepotřebujete na ně bešamel, přitom báječně chutnají a hotové jsou do půl hodiny
10 nejlepších receptů na „zeštíhlující“ polévky: Najezte se, zahřejte se a zhubněte!
Vyrobili jsme doma žužu jako z pouti: S jahodovou příchutí vyšlo jen na 20 Kč, chutná skvěle a je bez chemie