uvařila 22. 9. 2013 17:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 22. 9. 2013 17:59
maso, prsa krůtí, slanina anglická, máslo, mrkev, cibule, cibulka jarní, rozmarýn sušený, tymián sušený, bobkový list, víno bílé, sůl, pepř, dýně hokkaido, cukr třtinový, sůl, pepř, česnek, olej olivový, česnek, brambory, máslo, kyška, česnek, olej, sůl, cibulka jarní, parmazán
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř