Úžasná čokoládová pěna jen ze tří ingrediencí. Tomuto nadýchanému dezertu nikdo neodolá a příprava zabere pár minut
Hovězí kližka na česneku a majoránce: Šťavnaté masíčko plné chuti se na talíři rozpadá, přípravu urychlí papiňák
Laďka Něrgešová upekla perfektní kefírovou buchtu: Do půlhodinky máte na stole moučník, kterým ohromíte své okolí
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
Slaný bramborový koláč máte hotový za chvíli a skoro zadarmo: Využijete zbytky a přitom vykouzlíte báječně šťavnaté jídlo