Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
mirca75 uvařila 28. 10. 2009 12:38 Kuře na česneku se smetanou zapečené sýrem 0 0 Okořeněné maso Okomentovat
4 foto Beskydský paličák má říz, rozplakal i televizní redaktorku, říká o unikátním česneku jeho pěstitel Václav Martynek
Moon pies aneb Měsíční koláčky: Křehké americké sušenkové sendviče s náplní nadýchanou jak obláček připravíte i doma
Krémové kokosové řezy: Jemný a voňavý dezert s pudinkovým krémem je krásně vláčný, kokos potřebuje speciální úpravu