uvařila 15. 8. 2020 16:30
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 8. 2020 16:30
kuře, cibule, cuketa, olej, tymián čerstvý, máslo, sůl, pepř bílý, hořčice hrubozrnná, petrželka zelená, omáčka chilli sladká, paprika čerstvá červená, sirup javorový, česnek sušený, olej
Kde se levně najíst v Karlových Varech? Obědové menu za 169 Kč pořídíte dál od centra, plněná bageta vyjde na 45 Kč
Jak využít zbylé husí sádlo a kosti z pečínky? Ze sádla bude skvělá pomazánka, z kostí parádní vývar
Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku