uvařila 19. 10. 2019 19:58
Kuře pod peřinkou podle Mariana Labudy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 10. 2019 19:58
Kuře pod peřinkou podle Mariana Labudy
kuře, sůl, paprika sušená sladká, olej, bůček vepřový, rohlík, cibule, česnek, majoránka, pepř, sůl, vegeta, vejce, petrželka zelená, olej
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá