uvařila 6. 11. 2015 20:21
Osmažíme proužky česnekového boku,přidáme cibuli,poté játra a vše prudce restujeme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 11. 2015 20:21
Osmažíme proužky česnekového boku,přidáme cibuli,poté játra a vše prudce restujeme.
játra kuřecí, bok česnekový, máslo, cibule lahůdková, česnek, voda, solamyl, sůl, pepř mletý
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Letem polévkovým světem: Co mají v misce rádi Francouzi, co Maďaři a co my?
Nákupní seznam na Velikonoce: Pokrmy pro celou rodinu na 3 dny od snídaní po večeře se s našimi tipy vejdou do tisícovky!