uvařila 6. 3. 2010 20:54
když zbyde náplň, lze ji dát na pánev a trochu prohřát se sójovkou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 3. 2010 20:54
když zbyde náplň, lze ji dát na pánev a trochu prohřát se sójovkou
řízky kuřecí, pomazánkové máslo bez příchuti, sýr niva, kompot broskvový, petrželka, omáčka sojová, pepř, olej, cibule
Retro okénko: Klasické jednohubky se salámem, sýrem i okurkou frčí pořád. Tyhle druhy patří mezi nejoblíbenější
Za cukrovku může cukr. Nebo ne? Zjistěte, jak předcházet vzniku diabetu
Nejoblíbenější kavárny a cukrárny v Praze podle recenzí: Nejlepší větrník mají ve Světozoru, pro punčák si zajeďte na Žižkov