uvařila 8. 11. 2024 10:40
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 11. 2024 10:40
maso kuřecí, olej, omáčka rybí, pepř mletý, škrob kukuřičný, fazolky zelené, paprika čerstvá červená, cibule, voda, škrob, sojová omáčka světlá, omáčka rybí, ocet rýžový, med, česnek, zázvor, chilli, semínka sezamová, cibule sušená smažená
Křupavé pečené zelí jako originální příloha i lehký hlavní chod: S koprovým dipem tvoří dokonalou dvojici
Koblihy s jablky a pudinkem: Masopustní lahůdka v překvapivé podobě
Bílá zelňačka s koprem: Ve vydatné polévce nechybí brambory, výraznou chuť jí dá kopr, ale musí se přidat ve správnou chvíli