uvařila 5. 10. 2014 14:21
S pečenými bramborami a domácím bylinkovým dresingem.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2014 14:21
S pečenými bramborami a domácím bylinkovým dresingem.
kuřecí stehenní řízky, strouhanka, mléko, mouka hladká, česnek, prášek do pečiva, paprika sušená sladká, bazalka čerstvá, petrželka zelená, pepř mletý, sůl, olej
Mrkvový tatarák od vítěze Pohlreichova souboje restaurací: Šéfkuchař Salabky prozradil důležitý trik na správnou přípravu mrkve
Jak na nejlepší andělsky nadýchaný perník? Jednu surovinu nevynechávejte!
Bůček v kysaném zelí: Šťavnaté jídlo z jednoho hrnce dokonale propojí chutě obou ingrediecí a prospěje mu i černé pivo