uvařila 24. 12. 2013 04:32
Hodinu jsem nechala vánočku nakynout, pak jsem ji posypala plátky mandlí a šupla ji do trouby....
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 12. 2013 04:32
Hodinu jsem nechala vánočku nakynout, pak jsem ji posypala plátky mandlí a šupla ji do trouby....
mouka hladká, mouka polohrubá, droždí čerstvé, mléko, cukr, cukr vanilkový, máslo, sůl, kůra citronová, vejce, rozinky, mandle, máslo, rum, lupínky mandlové, vejce
Jak na výborný jarní špenát z kopřiv: Mladé lístky je nutné dobře spařit, pak bude chuť jemná a lahodná
Byliny v kuchyni: Šípkový čaj na podzim skvěle posílí imunitu a prospěje i dýchacím cestám
Red Velvet Cake: Jak vznikl ikonický americký dort a odkud má svou červenou barvu?