uvařila 10. 9. 2011 12:59
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2011 12:59
kuře, cibule, žampióny, játra drůbeží, kapie červená, víno bílé, omáčka sojová, sůl, pepř,
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Proč nikdy nemýt kuřecí maso před přípravou? Odborníci varují: Riskujete onemocnění i zhoršení chuti pokrmu
Zbylo vám maso z pečené husy? Připravte z něj lahodný sendvič, vydatnou polévku nebo božský slaný koláč
Podzim na talíři: Uvařte si krémovou polévku z pečeného celeru se žampiony a vínem