uvařil 19. 1. 2015 14:05
Kuřecí měšce plněné sýrem raději nepečte dorůžova, spíše je pod poklicí upravte na „přírodní“ způsob. Zůstanou sice světlé, ale maso bude pěkně šťavnaté.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 1. 2015 14:05
Kuřecí měšce plněné sýrem raději nepečte dorůžova, spíše je pod poklicí upravte na „přírodní“ způsob. Zůstanou sice světlé, ale maso bude pěkně šťavnaté.
prsa kuřecí, sůl, pepř mletý, jablko, sýr niva, máslo, pórek
Nejjednodušší kokosky: Stačí na ně jen tři ingredience, přitom jsou neuvěřitelně vláčné a božsky chutnají
Pesto presto! Jak vyrobit levnou českou verzi slavné italské speciality, kterou si zamilujete?
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky