uvařila 14. 9. 2012 22:49
Záklechtku z mouky a smetany vlijeme do horké omáčky,provaříme 10 minut,vložíme prohřát maso a podáváme.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 9. 2012 22:49
Záklechtku z mouky a smetany vlijeme do horké omáčky,provaříme 10 minut,vložíme prohřát maso a podáváme.
stehno kuřecí, olej, cibule, paprika sušená sladká, zázvor čerstvý, cuketa, vývar, smetana 33%, mouka hladká, sůl
Mini karbanátky frikadely jsou nejlepší z vepřového a hovězího masa. Pikantní chuť dodá hořčice, muškátový oříšek je krásně ovoní
Na kávu sem chodila císařovna Sisi i legendární herec Vlastimil Brodský: Café Elefant v Karlových Varech funguje již dvě staletí
Tradiční jahodové recepty: Osvědčené rady pro dokonalé knedlíky i perfektní letní koláč