uvařila 7. 9. 2011 12:37
podlijeme vodou do poloviny masa,přidáme hořčici,1/2kostky bujónu a pod pokličkou dusíme na mírném plameni 25minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 9. 2011 12:37
podlijeme vodou do poloviny masa,přidáme hořčici,1/2kostky bujónu a pod pokličkou dusíme na mírném plameni 25minut
maso kuřecí, slanina, cibule, sůl, pepř mletý, mouka hladká, bujón drůbeží, hořčice plnotučná, olej
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky
Trendem letošních Vánoc jsou gurmánské dárky
Brownies podle Sylvie z Peče celá země: Použijte kvalitní čokoládu a nekoukejte na kalorie, říká nadaná flétnistka