uvařila 7. 9. 2011 12:40
měkké maso s trochou slaniny a cibulky vyndáme bokem,šťávu v hrnci ponorným mixérem rozmixujeme,vložíme nazpět maso a chvilku prohřejeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 9. 2011 12:40
měkké maso s trochou slaniny a cibulky vyndáme bokem,šťávu v hrnci ponorným mixérem rozmixujeme,vložíme nazpět maso a chvilku prohřejeme
maso kuřecí, slanina, cibule, sůl, pepř mletý, mouka hladká, bujón drůbeží, hořčice plnotučná, olej
Letošní hity v pečení cukroví: Upečte si popraskané crinkles nebo makové linecké!
MasterChef Česko 2022: Jak na dokonale šťavnatý bůček na pivě? Podle skvělého receptu od Ondry se povede každému
Chvála blanšírování: Proč neopomíjet tuto starou kuchařskou techniku a jak se správně dělá?