uvařila 23. 2. 2011 13:11
na pánvi mírně osmahneme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 2. 2011 13:11
na pánvi mírně osmahneme
paličky kuřecí, mouka hladká, mouka polohrubá, vejce, mléko, prášek do pečiva, paprika sušená sladká, hořčice plnotučná, omáčka sojová, sůl, pepř, olej, corn flakes
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte