uvařila 14. 1. 2010 15:21
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 1. 2010 15:21
kuřecí stehenní řízky, česnek, olej, šunka, slanina anglická, sýr camembert, sůl, pepř bílý mletý, paprika sušená sladká, koření staročeské, mouka hladká, žampióny, vývar, víno bílé
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky