Řízek Ondráš: Plátky kuřecího obalené v těstíčku na bramboráky jsou krásně křupavé a šťavnaté, voní česnekem a majoránkou
Tvarohové řezy s jablky a drobenkou: Lahodná a vláčná dobrota voní vanilkou a skořicí, vypadá efektně a chutná luxusně
1974andrea uvařila 29. 1. 2013 13:17 Kuřecí prokládané bazalkovým pestem, šunkou a parmazánem 0 0 Okomentovat
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva
Snadný cuketový karbanátek máte do půl hodiny na stole: Je krásně šťavnatý, voní po majoránce a sytost mu dodává mleté maso
Tvarohové taštičky plněné marmeládou: Jemné těsto v kombinaci s marmeládou lahodně chutná a rozplývá se na jazyku