uvařila 10. 9. 2013 19:59
Maso obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme po všech stranách ve vyšší vrstvě oleje
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2013 19:59
Maso obalíme v trojobalu a pozvolna smažíme po všech stranách ve vyšší vrstvě oleje
prsa kuřecí, sýr camembert, libeček, kerblík, petrželka, chilli paprika čerstvá, olej, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej
Tvarohovo pudinkové řezy z listového těsta: Nadýchaný vláčný dezert s jemnou náplní chutná božsky a zvládne ho i začátečník
Pět nejlepších dipů ke grilování: Zkuste krémový koprový, pikantní meruňkový nebo petrželkový
Pět nejlepších krémů do cukroví: Salkový s máslem, šlehaný vaječný, čokoládový i pudinkový provoní každý sváteční stůl