uvařila 11. 1. 2013 19:42
Osmahneme slaninu,osmažíme do zlatova maso,přidáme cibuli a česnek.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 1. 2013 19:42
Osmahneme slaninu,osmažíme do zlatova maso,přidáme cibuli a česnek.
prsa kuřecí, hlíva ústřičná, slanina gazdovská, cibule, česnek, rajče, paprika čerstvá červená, olej, pepř citronový, sušená bazalka, sůl
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
Retro okénko: Besipky kdysi stály jen 70 haléřů. Balení sladkých kroužků s ovocnou příchutí bylo vyrobeno speciálně pro řidiče
I šlehačka má svá tajemství. Na výrobu té domácí stačí dvě ingredience