uvařila 23. 5. 2013 20:55
Po uležení obalíme v solamylu a pozvolna smažíme v rozehřátém tuku do zlatavé barvy
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 5. 2013 20:55
Po uležení obalíme v solamylu a pozvolna smažíme v rozehřátém tuku do zlatavé barvy
prsa kuřecí, víno bílé, vejce, solamyl, libeček, krenex, pepř čtyř barev, solamyl, olej, sůl
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Šéfkuchař Jan Punčochář je k nepoznání! Nám prozradil, jak zhubnul: Dávám tělu šoky z mnoha stran, svěřil se
Voňavé perníkové delikatesy: Upečte si medovníky nebo staročeskou sakrajdu!