uvařila 26. 7. 2013 21:41
Prso nakrájíme na šikmé plátky a klademe na talíř přelitý šťávou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 7. 2013 21:41
Prso nakrájíme na šikmé plátky a klademe na talíř přelitý šťávou
prsa kuřecí, špek, pepř čtyř barev, máslo, pomeranče, šťáva pomerančová, solamyl, sůl, olej, šťáva pomerančová, omáčka sojová sladká, zázvor čerstvý, rozmarýn čerstvý
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku