uvařila 26. 7. 2013 21:41
Grilujeme i kousky,které nešly prošpikovat
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 7. 2013 21:41
Grilujeme i kousky,které nešly prošpikovat
prsa kuřecí, špek, pepř čtyř barev, máslo, pomeranče, šťáva pomerančová, solamyl, sůl, olej, šťáva pomerančová, omáčka sojová sladká, zázvor čerstvý, rozmarýn čerstvý
Deset nejstrašidelnějších jídel světa: Na hadí polévku, smaženou tarantuli nebo oční bulvy tuňáka si troufnou jen ti nejotrlejší
Thajská polévka Tom kha kai z pořadu Prostřeno? Máme tajné tipy přímo od thajské babičky
Lepkavý dezert plný oříšků: Upečte si pravou řeckou baklavu…nebo tureckou?