uvařila 17. 6. 2011 12:49
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 6. 2011 12:49
prsa kuřecí, paštika, sýr tvarůžky kulaté, hořčice, česnek, koření provensálské, sůl, olej olivový, smetana
Přidáno před 25 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Jihočeská kulajda: Výborná smetanová polévka s brambory a čerstvě nasbíranými houbami voní koprem
Džem ze slaniny se výborně hodí na grilované maso. Základem je cibule a opečené plátky slaniny
Jak sázet pórek? Semínka je dobré předem namočit a slabší rostlinky odstraňovat. Na záhonku déle vydrží jeho zimní odrůda