uvařila 29. 5. 2014 19:43
Podlijeme šťávou se zbytkem brusinek a dusíme doměkka.Šťávu silným varem zredukujeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 5. 2014 19:43
Podlijeme šťávou se zbytkem brusinek a dusíme doměkka.Šťávu silným varem zredukujeme
prsa kuřecí, šťáva pomerančová, brusinky sušené, sýr smetanový, rozmarýn, chilli paprika čerstvá, olej, máslo, sůl, pepř mletý, voda
Balkánský burek: Víte, jak doma připravit oblíbenou křupavou specialitu? Chce to správné těsto!
Jak si vybrat správnou plničku klobás: Tipy a rady pro úspěšnou výrobu klobás
Holka u plotny peče: Moravské koláčky povidláčky jsou plněné tvarohem a povidly a díky perníkové drobence krásně voní