uvařila 27. 8. 2012 22:52
Maso z marinády osušíme a obalíme v Hrašce.Protáhneme těstíčkem.Po obou stranách smažíme do zlatavé barvy.Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2012 22:52
Maso z marinády osušíme a obalíme v Hrašce.Protáhneme těstíčkem.Po obou stranách smažíme do zlatavé barvy.Podáváme s různě upravenými bramborami a zeleninou.
stehno kuřecí, kefír, zázvor čerstvý, koření grilovací, česnek, hraška, voda, hraška, semínka lněná, semínka sezamová, olej
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
5 tipů, jak využít zbylý vývar: Vylepšíte jím chuť omáčky, rizota, těstovin i dušeného masa!
Kde si můžeme nakoupit na květnové svátky? Otevírací doba obchodů se v oba dva dny liší, přinášíme rychlý přehled
Retro okénko: Pamatujete na bonbony Sisinky? Stály 3 Kčs, vytahovaly plomby, ale děti je stejně milovaly