uvařila 11. 12. 2010 22:05
blána se krásně vpekla a maso šlo dobře krájet
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 12. 2010 22:05
blána se krásně vpekla a maso šlo dobře krájet
prsa kuřecí, blána tuková vepřová, pepř mletý, sůl, cibule, voda, bujón drůbeží
Jednoduchá zmrzlina ze sáčku chutná i pobaví: Stačí na ni jen pár ingrediencí a hotová je díky malému kouzlu za chviličku
Pohlreichův souboj restaurací: Dokonalý mrkvový tatarák, navoněná bída i upatlaný talíř. Souboj v zážitkových restauracích byl zážitek!
Otestovali jsme pražské cukrárny: Narazili jsme na famózní zákusek, super punčák i podnik, kde se dávno zastavil čas